O nama

Više od posrednika!


Agencija Moj dom nekretnine d.o.o. iz Zagreba je jedna od vodećih agencija za nekretnine u Zagrebu pruža usluge posredovanja u prometu nekretnina kod prodaje, kupnje, iznajmljivanja i zakupljivanja stambenih i poslovnih prostora na području cijele Hrvatske, a specijalizirana je za područje Grada Zagreba.

Mi smo agencija koja ne obvezuje Kupce i Najmoprimce na plaćanje agencijske provizije!

Moj dom nekretnine d.o.o. licencirana je agencija za posredovanje u prometu nekretnina od strane Hrvatske Gospodarske Komore te je usklađena sa svim standardima posredovanja u Republici Hrvatskoj.

Tim naše agencije čine izvrsni i susretljivi zaposlenici koji su uvijek dostupni te odgovaraju na svaki Vaš poziv, poruku ili e-mail.

Obratite nam se te postanite i Vi jedan od naših brojnih zadovoljnih klijenata!
 

  • Višegodišnjim radom i upornošću te posebnim odnosom prema svakom klijentu postali smo jedna od vodećih agencija za nekretnine na području Grada Zagreba.
  • Naš tim čine educirani zaposlenici s položenim stručnim ispitom za agenta posredovanja u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori.
  • Agencija smo koja svakom posredovanju pristupa s posebnom pažnjom te je kod nas zadovoljstvo svih strana jednako važno!
  • Klijentima pružamo svu potrebnu stručnu i pravnu pomoć kroz cjelokupan proces kupoprodaje kao i najma/zakupa!
  • Mi smo agencija koja ne obvezuje Kupce i Najmoprimce na plaćanje agencijske provizije!
  • Pružamo usluge posredovanja kod prodaje, kupnje, iznajmljivanja i zakupljivanja stambenih i poslovnih prostora na području cijele Hrvatske, a specijalizirani smo za područje Grada Zagreba.
  • Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo Vam olakšati prodaju, kupnju, iznajmljivanje ili potragu za željenom nekretninom!